Sandra Krstev Barać, Ana Radišić, Mirela Anić. Privatna arhiva: Zdrava žena
Podizanje svijesti

Poziv na vikend edukaciju posvećenu zdravlju žena

Kako osluškivati potrebe svoga organizma i optimizirati zdravlje, neke od tema radionica rezervirane za 25. i 26. svibanj 2024.


Svibanj je mjesec koji je simbolično posvećen i ženskom zdravlju. Naime, podizanje razine svijesti i informiranosti vezano za perimenopauzu i menopauzu, ali i pružanje prirodne podrške hormonima, vitalnosti i zdravlju svih žena, bez obzira na dob postala je sve važnija potreba mnogih. S tim ciljem vodile su se i osnivačice projekta Zdrava žena, Mirela Anić i Sandra Krstev Barać koje su prepoznale sve veću potrebu kvalitetnijeg načina života žena u današnjem svijetu. Kako optimizirati svoje navike, idealno vježbati, optimalno se hraniti, pravilno disati i raditi na svom mentalnom zdravlju, ženama će objasniti niz stručnjaka iz područja medicine i prevencijske medicine unutar vikenda u drugoj polovici svibnja, koji su posvećeni projektu Zdrava žena.

image
Privatna arhiva: Zdrava žena

Vikend radionica

Kako najbolje osluškivati potrebe svoga organizma, kako optimizirati svoje zdravlje, imat ćete priliku naučiti kroz vikend radionicu koja će se održati 25. i 26. svibnja 2024. u Zagrebu (Body & Mind Centar, Filipa Vukasovića 1) i on line. Projekt okuplja brojne stručnjake iz područja medicine i prevencijske medicine, koji će odgovoriti na brojna pitanja o ženskom zdravlju, ali i naučiti polaznice kojim alatima i metodama optimizirati svoje zdravlje i kako najpravilnije osluškivati potrebe organizma u svakodnevnom životu. Program Zdrava žena jedinstven je program na tržištu koji ujedinjuje preventivnu medicinu, nutricionizam i kineziologiju 21. stoljeća.

- Glavna ideja proširenog programa Zdrava žena je osnažiti žene te im dati im praktične alate za pomoć u balansiranju hormona te ujedno stvoriti zajednicu žena usmjerenih ka pozitivnim promjenama životnog stila. Cilj projekta je ohrabriti žene da postanu arhitekti vlastite promjene, da sa znanjem i samopouzdanjem utječu na pozitivne promjene u svom zdravlju i kvaliteti svog života. Zdrava žena potiče na transformaciju i evoluciju svijesti, kvalitetniji odnos sa sobom i drugima, čime doprinosi zdravlju društva u cijelosti - navode organizatorice i osnivačice ovog programa.

image
Privatna arhiva: Zdrava žena

Kome je program namijenjen?

Ovaj program namijenjen je, ističu, svim ženama koje žele naučiti kako na pametan način dati podršku svojim hormonima i unaprijediti svoje zdravlje i funkcionalnost, ali i kako optimizacijom zdravlja i vitalnosti danas mogu utjecati na kvalitetu života i u starijoj dobi, a prijaviti se možete i detaljnije saznati o samom programu putem online obrasca.

Linker
14. svibanj 2024 10:40