Nedostaje vam koji centimetar, ma koga briga, u pozi je ključ!
 Foto: Istock
Za svakog ponešto

XS, S, M, L, XXL - ma nebitno! Otkrijte poze za sve veličine penisa

Držimo se mi one dobre stare 'veličina nije bitna' jer sve se na kraju svodi na to kako s alatkom 'barate' i koliko ste spremni biti kreativni.

Veličina penisa uvijek je nepresušna tema i kako bi se reklo 'nikad zadovoljni' sa svojom alatkom. Bolje se mi držimo one dobre stare 'veličina nije bitna' jer sve se na kraju svodi na to kako s penisom 'barate' i koliko ste spremni biti kreativni.

Stručnjakinja za seksualno zdravlje Kait Scalisi pozabavila se seksualnim pozama, ali na način da je uzela u obzir i veličinu penisa.

Ako biste voljeli da mu je veći…

Sretni se u vezi, ali ipak žudite za kojim ekstra centimetrom? Naravno, to mu nikad nećete reći! Bez brige, vaš muškarac ne mora piti 'čudnovate čajeve' za povećanje penisa jer se ovaj problemčić vrlo lako da riješiti.

Za dublju i jaču penetraciju stavite nekoliko jastuka ispod guze i bokova. Noge dignite visoko i naslonite ih na partnerova ramena ili čak možete saviti koljena.

Ako biste voljeli da mu je manji…

Bez obizra na to koliko to dobro zvučalo, veeeeeliki penis sa sobom povlači i dosta problema. Ako ne 'baratate' s njim oprezno, seks može biti bolan. I zaista je šteta da sva ta raskoš 'tamo dolje' propadne :) Najbolje poze su one s boka, i kad partnerica raširi noge i jednu prebaci preko partnera. Žena tako ima mogućnost odrediti raspon pokreta.

Bez obzira na veličinu, prepustite se predigri…

Velika pažnja pridaje se samom činu seksa, ali mnogi zaboravljaju da veliki broj žena ne postiže orgazam samo penetracijom. Imao on manju ili veću alatku, ne zaboravite na predigru. Ljubljenje, lizanje, sisanje i trljanje imaju svoje čari. Pojedine žene mogu imati orgazme grudi, kao posljedica nadraživanja cijelih grudi ili samo bradavica ili orgazme cijelog tijela bez ikakvog genitalnog dodira.

Nemojte da vam to bude samo utješna nagrada :)

… a ni igračke nisu za baciti

Danas na tržištu zaista ima svega i vjerujemo da će svatko naći igračkicu koja će zadovoljiti njihove seksualne apetite.

Nismo zaboravili na analni seks

Možemo slobodno reći da je jedan od benefita koji donose manji penisi upravo analni seks. Vrlo je važno krenuti polako i po mogućnosti prstom ili igračkama. I onda pomalo krenuti na pravu stvar.

Želite isprobati analni seks? Ovih 8 stvari biste trebali znati

Linker
23. svibanj 2024 17:48