Tko se veseli kišnom vikendu?

 SHUTTERSTOCK
ma može!

Vruća uvertira u vikend: Čak ni oni najumorniji neće moći odoljeti ovoj divljoj pozi, jeste li je već testirali?

Lagana je za izvođenje i obećava intenzivne orgazme - to se traži

Nakon dugog i napornog tjedna, seks s partnerom mnogima je često posljednja stvar na pameti, međutim, ponekad se uopće ne trebate ni pomaknuti za trenutak strasti. Stručnjaci imaju rješenje i za one malo ljenije.

Ako ste preumorni za akrobacije u krevetu, a druga strana je raspoložena za ‘igru‘, onda je u tom slučaju idealna poza ‘ležeći policajac‘.

image
SHUTTERSTOCK

Lagana, a pruža užitak

Lagana je za izvođenje i obećava intenzivne orgazme, tvrde stručnjaci. Ova poza zapravo je slična pozi doggy style, samo što u ovom slučaju žena leži na trbuhu, a ispod bokova ima jastuk (zato je i dobila naziv ‘ležeći policajac‘).

Partner može stajati uspravno, ili se nagnuti prema vama za još veću intimnost. Također, može se pridržavati i za vašu guzu. Ova poza omogućuje lakše postizanje orgazma, s obzirom na to da je položaj zdjelice zbog jastuka idealan za lakšu stimulaciju G-točke. Ne može bolje od ovog...

image
SHUTTERSTOCK

Malo predigre nije naodmet

Ponekad vas strast toliko obuzme da vam predigra traje onoliko koliko vam treba da strgnete odjeću, možda i kraće. No, ruku na srce, niste baš uvijek tako animalno napaljeni, a i bilo bi šteta zanemarivati predigru, jer upravo ona čini seks boljim.

Predigra nije nešto bez čega se ne može, ali ona budi osjetila i želju u nama. Kao što nas aperitiv priprema za uživanje u jelu, iako nam obrok može ići u tek i bez njega, tako nas predigra priprema za uživanje u seksu. Zato se opustite i uživajte:)

Linker
12. srpanj 2024 13:21