FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
Uočite na vrijeme

Uhvatite ih u laži! Psiholog tvrdi da pomoću ovog trika možete otkriti vara li vas partner

Daniel Acon na društvenim mrežama objasnio kako znati vara li vas partner

Budimo iskreni, svatko se pomalo boji da će ga partner prevariti. I što je još gore, da to nećemo saznati na vrijeme. Naravno, ne možemo nikad biti sigurni je li nam netko vjeran ili ne, možemo voljenoj osobi samo vjerovati. Ili ipak postoji neki signal?

Prema mišljenju jednog psihologa, čini se da ipak možemo znati je li nam netko vjeran. Psiholog Daniel Acon putem društvenih mreža dijeli brojne savjete svojim pratiteljima, a nedavno je prokomentirao i varanje. Točnije, istaknuo je jedan znak (oblik ponašanja) koji može otkriti varalicu.

Naravno, ne morate bezrezervno vjerovati u ovo, ali možete zapamtiti riječi ovog psihologa kad sljedeći put budete sumnjali u vjernost svog partnera.

- Ovo vrijedi jedino ako niste uništili povjerenje svog partnera, inače je možda opravdano kako se osjećaju i ponašaju - istaknuo je Daniel na početku videa.

- Ako ste u vezi i partner vas počne okrivljavati za nevjeru ili se stalno brine čujete li s nekim drugim bez ikakvih dokaza, to obično znači da ta osoba vara ili se čuje s nekim. Strah ju je da vi činite istu stvar - objasnio je.

Dodaje kako to nerijetko znači da vaš partner čini ono za što vas okrivljuje. Ljudi obično projiciraju na druge ono što sami čine, istaknuo je.

Brojni pratitelji su uvidjeli da u Danielovom komentaru ima istine, ali bilo je i onih koji se nisu složili. Procijenite sami...

Linker
26. travanj 2024 19:17