Prepustite se strastima

 SHUTTERSTOCK
come fly with me

Postoji jedan let na koji se zaista vrijedi ukrcati! Isprobajte avion pozu za duplo veći užitak u krevetu

Ova poza omogućuje veći užitak i vrhunce o kakvima ste sanjali

Ljeto nam je pred vratima i svi već imamo neke planove u mislima. No, avion nemojte shvaćati samo kao prijevozno sredstvo koje vas može odvesti do željene destinacije. Može imati i vrlo sočno i uzbudljivo značenje, ako si to dopustite. Postoji jedan let na koji se zaista vrijedi ukrcati, a to je uzbudljiva poza u seksu nazvana avion. Ona će vam pružiti vrhunsku zabavu i užitak ma gdje se nalazili. U svakom slučaju, potrebno vam je dosta prostora kako biste mogli biti što fleksibilniji.

image
SHUTTERSTOCK

Još jedan trik

Kako biste isprobali ovu pozu, partner treba sjesti na pod i raširiti noge. Partnerica zatim sjeda na njega, leđima okrenuta prema njemu i također raširenih nogu. Poza avion ima mnogo prednosti, a jedna od njih je sasvim sigurno to što omogućuje duboku penetraciju, a da i ne spominjemo da povećava šanse za postizanje super omamljujućeg orgazma. Naime, ruke oba partnera su slobodne, što znači da ima mnogo prilika za uzajamno oralno zadovoljavanje ili masturbaciju. Želite li otići korak dalje i dodatno začiniti stvar, možete dodati u igru vibrator kojim ćete stimulirati klitoris, testise ili bradavice.

A ako vam to nije dosta, postoji još jedan trik koji možete primijeniti, pod uvjetom da ste spremni za analni seks. Zvuči intrigantno?

Dodavanjem tog elementa u igru postići ćete ekstremno intenzivne vibracije, što će osigurati da vaša sočna seansa zaista završi eksplozijom orgazama.

ČITAJTE I:

Linker
20. srpanj 2024 15:19