Vrijedi isprobati.
 Foto: Shutterstock
Sigurno pali

Postoje tri vrste erekcije, a da bi penis duže bio čvrst - isprobajte ovaj trik

Iako ste vjerovali kako o svom spolnom udu znate baš sve, jer - hej, pa tko će bolje od vas, možda vas iznenadi o čemu ovisi zašto vam ponekad otkazuje poslušnost.

Ako ste mislili da je svaka erekcija ista, prevarili ste se. Naime, u časopisu Journal of Sexual Medicine objavljeno je da zapravo postoje tri tipa erekcije - refleksna, ona koja nastaje uslijed fizičkog kontakta, zatim psihosomatska, ona nastaje putem vizualne ili audio stimulacije te noćna erekcija.

Srušeni mitovi

Pored toga, otkrivaju znanstvenici koji su radili na ovoj studiji, oko 70 posto muškaraca ima blago zakrivljen penis, ali se to vidi samo u stanju kada je on opušten.

Znanstvenici su se bavili još nekim mitovima vezanim za muški spolni organ, pa se ispostavilo da penis u opuštenom stanju nikako nije pravi pokazatelj mjere, jer kod dvije trećine muškaraca on se uveća za oko tri centimetara, dok kod trećine penis poraste čak i više od pet centimetara.

Čitajte i:

Foto: Shutterstock
Možete li odoljeti?

U čemu je tajna

Što se masturbacije tiče, stvar je jasna - ako muškarac nije imao seksualnih aktivnosti niti je masturbirao nekoliko dana, erekcija će biti čvršća, a penis će biti malo duži zbog jače cirkulacije krvi u udu. Pa, eto, ako se možete suzdržati koji dan u svrhu nezaboravnog seksualnog iskustva - probajte. Ako je vjerovati znanstvenicima, nećete požaliti.

Dodajmo na kraju i jednu zanimljivost - prosječan muškarac ima oko 11 erekcija tijekom dana i oko devet u toku noći...

Linker
14. srpanj 2024 15:57