SHUTTERSTOCK
možemo mi to

Praktičan vodič za lakše ostvarivanje svih vaših snova!

Poseban popust na knjigu autorice naših kolumni

Život u čarobnom toku

Ova je knjiga praktičan vodič za lakše ostvarivanje svih vaših snova! Autorica Sanja Plavljanić-Širola kroz dugi niz godina održavanja radionica „Ostvarivanje želja“ otkrila je da je za kreiranje svega što za sebe želite presudan jedan jednostavan korak - povezivanje s onim što ona naziva ČAROBNIM TOKOM. Načini ulaženja u Čarobni tok jednostavniji su nego što biste mogli pomisliti, a u ovoj su knjizi vam se otkrivaju pomoću sedam jednostavnih (ali čudesnih) ključeva.

Neke od njih već prirodno upotrebljavate, a neke trebate ponovno otkriti i aktivno primijeniti!

Knjigu prati i radna bilježnica, tako da možete odmah primijeniti sve korake iz knjige na zabavan i aktivan način.


Vaša stvarnost

"Postoji nešto što ja zovem Čarobnim tokom. Tu je, odmah pokraj vas. Na dohvat vam je ruke. Ponekad u njega kročite, a da toga niste ni svjesni i ostanete zadivljeni čudima kojima svjedočite.

No većina ljudi uopće nema pojma da taj tok postoji, niti zna načine s pomoću kojih u njega može ući. Ponekad vam se naprosto dogodi da imate čarobno jutro, ponekad i čitav dan. No ne bi li bilo prekrasno živjeti tako stalno, iz dana u dan?

Sanja

Lakoća godišnjih odmora donosi i lakoću kreiranja promjena. Neka ovoga ljeta Čarobni tok postane i vaša stvarnost. Iskoristite posebnu ljetnu akciju do kraja lipnja i priuštite si ovu čudesnu knjigu i Radnu bilježnicu uz popust od čak 40 posto.

https://sretan-dan.hr/trgovina/

Linker
18. lipanj 2024 05:38