Ako vas zanima kako izbjeći hipoglikemije, hiperglikemije, ali i vrlo štetne 'roller-coastere' - dođite, svašta ćete čuti!
kazalište trešnja

Motivacijsko predavanje o životu s dijabetesom - 'Osobni put do dobre kontrole'

Predavanje je namijenjeno prvenstveno osobama s dijabetesom koje se svakodnevno bore s izazovima prehrane i tjelesne aktivnosti te teže boljoj regulaciji šećera i mirnijem životu.

Doktorica s dijabetesom, Tanja Dragun, dolazi iz Splita, a u kazalištu Trešnja će ispričati vrlo ozbiljnu i medicinski utemeljenu priču o tome kako je dogurala do HbA1c-a od 4.9 posto! Nakon dugotrajnih i upornih isprobavanja, traženja, padanja i dizanja, Tanja vjeruje da je uspjela ostvariti optimalnu regulaciju šećera i to na način dostižan svim osobama s dijabetesom. Ako vas zanima kako izbjeći hipoglikemije, hiperglikemije, ali i vrlo štetne 'roller-coastere' - dođite, svašta ćete čuti!


Provjerene metode

Predavanje je namijenjeno prvenstveno osobama s dijabetesom koje se svakodnevno bore s hipo i hiperglikemijama, izazovima prehrane i tjelesne aktivnosti te teže boljoj regulaciji šećera i mirnijem životu. Predavačica će predstaviti osobni put do dobre kontrole, način života s kroničnom bolesti te izložiti svoje iskušane metode kako postići normalne šećere.

Drugi dio večeri će biti posvećen psihologiji

Respektabilna stručnjakinja s područja kliničke psihologije. dr. Sc. Marina Grubić održat će predavanje naziva 'Kako se nositi s izazovima života s dijabetesom?'

Krenut će s djecom, a završiti s odraslima, pričat će nam ono što nam je svima potrebno - kako se iz dana u dan što uspješnije motivirati za uspješnu samokontrolu.

U petak, 17. svibnja, u 18 sati dođite u kazalište Trešnja u Mošćeničku ulicu broj 1 u Zagrebu. Karte su 10 kuna i možete ih kupiti OVDJE.


IZVOR: nainzulinu.com

Linker
26. rujan 2024 01:06