Vrlo je jednostavno. 8 sastojaka, 10 porcija, 20 minuta i puno zadovoljnih i sitih sladokusaca. Ove čoko keksiće možete brzo spremiti, a vjerujemo da će se jednako brzo i pojesti.
Zato - trk u kuhinju!
Ovog puta za vas recept otkriva Martina Ferišak - Martinina fit kuhinja.
Možda će vas zanimati...
NUTRITIVNA VRIJEDNOST PO KOLAČIĆU
104 kcal
Proteini = 4,9 g
Masti = 8,3 g
Ugljikohidrati = 2,4 g
Martinine zdrave i fit ideje možete pratiti i na njenom Instagram profilu Martinina fit kuhinja.
- 70 g Letifico bademovog brašna*
- 30 g kokosovog ulja
- 50 g banane
- 30 g whey proteina, okus čokolada
- 1 jaje
- 10 g praška za pecivo
- 10 g
- lješnjaka
- 10 g tamne čokolade, 85% kakaa
* ako koristite brašno drugog proizvođača, možda ćete trebati prilagoditi recept
Kada imate sve, onda:
- Zagrijati pećnicu na 180 °C, pripremiti ravan pleh i staviti na njega papir za pečenje.
- Pomiješati kokosovo ulje i jaje. Ako je kokosovo ulje stvrdnuto,prethodno ga otopiti na laganoj vatri.
- Dodati Letifico bademovo brašno, proteine i prašak za pecivo.
- Bananu vilicom zgnječiti, dodati u smjesu i sve dobro izmiješati.
- Tamnu čokoladu i lješnjake nožem usitniti i dodati u smjesu.
- Rukama oblikovati kolačiće, posložiti na papir i peći 10 minuta.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....