SHUTTERSTOCK
u ekstazi

Sezame, otvori se! Kad jednom isprobate ovu eksplozivnu pozu, više nećete poželjeti niti jednu drugu

Sjedeći, stojeći, u bazenu - ove poze mogu poboljšati vaš ljetni seks


Kad se temperature popnu na neizdržive razine posljednje što želite je zapetljati se u znojni nered između plahti. Ali tko kaže da ne možete držati stvari hladnima dok u isto vrijeme zagrijavate svoje ljetne noći? Zaboravite na ideju da visoke temperature moraju značiti sparni, znojni i ljepljivi seks. Ovog ljeta sve se svodi na spajanje savršene mješavine hladnoće i uzbuđenja sa seksualnim položajima dizajniranim da vas ohlade i zadovolje, bez puno diranja i lijepljenja.


Mokri pas

Ova varijacija „doggy stylea“ premješta radnju u kupaonicu, čineći je manje znojnom.

Evo kako funkcionira - žena stoji s razmaknutim nogama i blago savijenim koljenima, naslonjena na zid tuša, dok partner ulazi s leđa. Nema potrebe za otmjenim potezima - samo držite obje noge na tlu.

image
SHUTTERSTOCK

Palma

U ovom stojećem položaju radi se o oralnom seksu, žena stoji gola uza zid ili hladnjak, dok partner kleči na podu ispred nje. Korištenje jastuka za koljena može učiniti iskustvo ugodnijim.


Sezame, otvori se

Ovo je položaj koji zahtijeva malo kontakta tijela uz tijelo, ali omogućuje vam i promjenu kuta te dubinu prodiranja podešavanjem njezinih nogu. Žena leži na leđima na rubu kreveta i podiže noge u zrak kako bi formirala slovo ‘V‘. Muškarac stoji pored kreveta između njezinih nogu te rukama drži gležnjeve svoje partnerica.

Žene, u ovoj pozi ćete uživati i lakše doći do orgazma.

image
SHUTTERSTOCK

Napaljeni „pool boy“

Kako biste se rashladili uz bazen nakon što se stvari zagriju, stanite leđima uz rub bazena dok vas partner omotava nogama. Držite je za bokove i pomičite je naprijed-natrag, privlačeći je bliže.


Ljetne škare

Raspoloženje vam raste tijekom sunčanja? Isprobajte ovaj položaj škara u bilo kakvoj ležaljci. Partneri u ovoj pozi leže na boku isprepleteni.

Linker
10. rujan 2024 12:42