SHUTTERSTOCK
uzbuđenje raste

Jedan je od najkorisnijih seksualnih alata, a sad konačno znamo kako ga dovesti na drugu razinu

Začinite vaš seksualni život

Zašto je „dirty talk“ tako neugodan kad je samo još jedna forma komunikacije kojom iznosimo naše potrebe i želje, ali u sobi. Evo kako unaprijediti svoj prljavi razgovor i svi načini na koje on može poboljšati vaš seksualni život.


Što je „dirty talk“?

Prljavi razgovor podrazumijeva korištenje seksi jezika kako bismo malo začinili stvari u sobi. Nekima je možda lakše na dirty talk gledati kao na formu predigre, ali se uvijek svodi na isto, razmjenjivanje seksualnih izraza iz vaše mašte s vašim partnerom, a postoje dvije vrste:

Individualistički koji je se fokusira na pojedinca i stvara prostor gdje on može izražavati dominaciju ili dijeliti svoje seksualne fantazije.

Mutualistički se više odnosi na dijeljenje i fokusiranje na svog partnera, a podrazumijeva puno komplimentiranja i povratnih komentara tijekom odnosa. Prema istraživanjima žene su više mutualistički tipovi nego muškarci.


Dobro je znati

Uvijek je bitno postaviti granice u bilo kakvom odnosu, pa tako i u sobi. Jako je važno da se, prije upuštanja u bilo kakav dirty talk, posavjetujete sa svojim partnerom oko toga što je okej, a što ne. Dobro je provjeriti kako vaš partner reagira na sugestivne komentare, ako se upusti u njih s vama, vjerojatno mu se sviđa, a ako se doima zatvorenim, možda bi bilo dobro porazgovarati oko njegovih, a i vaših granica.

image
SHUTTERSTOCK

Kako poboljšati svoj „dirty talk“

Dirty talk je jako koristan alat koji može i vas i vašeg partnera povezati na dubljem nivou te stvari u sobi učiniti puno zabavnijima.

Putem telefonskog poziva

Sa slatkim komplimentima nikada ne možete pogriješiti pa je tako komplimentiranje jedan od najboljih načina za građenje seksualne napetosti. Nakon toga pokušajte govoriti sve što u tom trenutku mislite i želite i točno onako kako to želite, naslikajte jako jasnu sliku svome partneru.

Igranje uloga može sve samo prenijeti na drugi nivo. Izmislite seksi scenarij i pravite se da ste netko drugi.

A tu i tamo ne može škoditi pokoji seksi šapat jer dokazano mogu izluditi vašeg partnera.

Putem video poziva

Napravite ugodnu atmosferu tako što prilagodite svjetla i nađete sebi ugodnu poziciju. Iskoristite svoj govor tijela kako biste pokazali svoje najbolje kuteve te partneru uputite pokoji zavodnički pogled.

Ako vam paše, ukomponirajte i rekvizite ili vizuale u svoj video seks.

Kako biste zadržali partnerovu pažnju, isprobajte različite kutove snimanja, a stvari nužno ni ne morate stvari ostavljati mašti.

Tehnologija je tu da nam pomaže pa se pokušajte i na nju osloniti, razni filteri i efekti mogu dodati dozu zabave vašem prljavom razgovoru.

U javnosti

Kodirani jezik i tajni znakovi u ovakvim situacijama dolaze u spas. U javnosti je važno biti suptilan kako ne biste privukli bilo kakvu neželjenu pažnju. Govor tijela opet igra bitnu ulogu jer njime možete izraziti sve što želite bez da kažete ijednu riječ.

Poruke i sexting također pomažu dok ste u javnosti stvoriti jedan vaš privatni prostor bez nepoštovanja tuđega.

Dok ste zajedno u svojoj privatnosti

Kako biste provjerili koliko je vašem partneru ugodno u tom trenutku počnite s laganim komplimentima i sugestivnim komentarima. Uzmite trenutak i raspravite o svojim fantazijama na siguran način kako biste stvorili prostor dublje intime i razumijevanja. Dodir je jedno od glavnih ljudskih osjetila pa nije čudno ni da je jedno od najsenzualnijih. Tijekom seksualnog šaptanja iskoristite dodir, masaže i milovanje kako biste razinu intime odnijeli na drugi level.

Uvijek je najvažnije stvoriti prostor gdje se vi i vaš partner osjećate sigurno i gdje su vaše granice ispoštovane. A najbolji način da vam u sobi bude najbolje što može biti je razmjena povratnih informacija. Zapamtite da vam treba biti zabavno.

Linker
04. lipanj 2024 10:36