KHAPGG/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
U fokusu

Svijet luduje za njom! Zanosna plavuša otkrila svoju fitness rutinu: Pa zar je u tome kvaka?

Iz svoje rutine ne izbacuje gumene bombone, lizalice pa ni sladoled

Sve veću pažnju javnosti u posljednje je vrijeme pridobila mlada američka glumica Sydney Sweeney (26), a osobito nakon filma ‘Anyone but you‘ u kojem je uz svog zgodnog kolegu sa seta, Glen Powella pokazala svoju vitku figuru. Stoga, zanimalo nas je što ova mlada glumica jede, koji su joj omiljeni načini vježbanja i kako održava svoju figuru?

Bobičasto voće za doručak

- Premda nije uvijek isti, dan najviše volim započeti uz bobičasto voće - rekla je Sweeney o svom omiljenom doručku.

Bez zaslađenih pića

Kad je riječ o tekućini, ova je mlada glumica poprilično odlučna.

- Pijem samo vodu. Kavu još nisam okusila - podijelila je s Bustleom koja je prije 12 godina donijela odluku o pijenju vode koje se i dan danas drži. Zaslađena pića izbjegava u širokom krugu.

Mješovite borilačke vještine, pas, kućne vježbe, plivanje i vodeni sportovi

Iako smo pomislili kako njeno krhko tijelo sigurno ne bi odabralo neku borilačku vještinu kao omiljenu vrstu aktivnosti, prevarili smo se. Naime jedan od omiljenih načina uz pomoć kojeg ova glumica ubrzava otkucaje srca upravo su mješovite borilačke vještine.

- U ringu sam imala ružičasto; od maske, rukavice, štitnik za zube, sve. Kad uđeš u ring kao djevojka u ružičastom, muškarci te često podcjenjuju. Ali onda, kada pokažeš svoju pravu snagu, to je najbolji osjećaj ikada - odgovara.

No, ima i nježniju stranu, a ona uključuje šetnju sa psom Tankom kojeg izvodi dva puta dnevno van i s kojim hoda ili trči oko tri kilometara.

image
JON KOPALOFF GETTY IMAGES VIA AFP

Koliko drži do redovite tjelovježbe govori činjenica da će čak i uz svoj pretrpani raspored, obavezno rezervirati vrijeme za neki oblik treninga.

- Ako imam sat vremena, odradit ću vježbe preko raznih on-line platforma poput Dogpound vježbe usmjerene na kardio s fokusom na kombinaciju snage i izdržljivosti ili pilates - kaže Sweeney koja će i svako slobodno vrijeme iskoristiti za aktivnosti.

- Odrasla sam na vodi, uvijek trčeći okolo u bikiniju. Ako nisam plivala u jezeru ili oceanu, skijala sam ili pokušavala surfati po vodi - podijelila je za časopis Elle.

image
MICHAEL TRAN AFP

Šećer kad ga poželi

Nije ni čudo da s obzirom na toliki intenzitet koji posvećuje tjelovježbi da može, bez imalo grižnje savjesti priuštiti si i ponešto zabranjeno. Možda izbjegava slatka pića, međutim, Sweeney si neće uskratiti pojesti pokoji slatkiš.

- Volim pojesti nešto slatko, no ipak ću pripaziti da to bude u normalnim količinama. Volim gumene bombone, lizalice i sladoled - izjavila je.

Linker
17. travanj 2024 09:40