Instagram
SVE JE TO ZA LJUDE

One se svog celulita ne srame! Žene koje su hrabro odbile photoshop i pokazale svoje 'pravo' tijelo

Imate ga? Niste jedine: celulit je pojava s kojom se bori gotovo 90 posto žena u određenim razdobljima života, pa čak i one koje su u dobroj fizičkoj formi i vitke

Žene su sklonije gomilanju većih količina masnih naslaga u području bokova i bedara. Osim toga, žene imaju i slabije vezivno tkivo koje bi nagomilane masnoće držale na okupu. Zamislite zgradu oko koje su postavljene skele - upravo tako su konstruirane muške masne stanice i zato celulit kod njih, čak i kad je prisutan, nije tako vidljiv kao kod žena .

Da je celulit najnormalnija stvar na svijetu, pokazala je i Lana Jurčević. Zagrebačka pjevačica posljednja je u nizu zvijezda koje su na društvenim mrežama objavile neretuširanu verziju svog tijela.

- Cijeli život sam se bavila sportom i bila fit, sve je bilo na svom mjestu, nije trebao ni photoshop. U svijetu gdje su savršenosti bile neophodne za uspjeh, vjerujem da su nesavršenosti danas, upravo ono što nas čini stvarnima i bliskim vama koji čitate. Svoj fizički izgled sam stavila na sporedno mjesto, prioritete dala nekim drugim stvarima... Više sam se posvetila poslu, stvaranju i kreativnosti, nego ‘peglanju’ nedostataka - napisala je Lana na Instagramu.

I nije jedina. Ovo su samo neke od zvijezda koje su to također hrabro napravile.

DEMI LOVATO


ASHLEY GRAHAM


HILARY DUFF


OLVIA MUNN


KELLY ROWLAND

Linker
28. lipanj 2024 00:08