Ana Kolar

 Privatni album
ah te mjerne jedinice

Nije sve u veličini, ima nešto i u širini, ali ako je malen u duši i glavi džaba mu 20 dkg mesa s kojima ne zna što bi...

Oduvijek sam mišljenja da sve na svijetu, pa tako i seks, ako se radi po defaultu odnosno automatski, onda bolje da se ne radi uopće


Piše: Ana Kolar, autorica bloga Blogledalo


Jedna od najvećih laži kojom se muškarci tješe je ona da nije bitno koliko je velik nego kako ga koristiš. Žena koja je to prva rekla zeznula je sve nas kasnije koje smo dobile razne isprike nakon lošeg performansa.

Vjerujem da ta tada nije bila pri sebi jer takva laž uopće ne zvuči kao da ju je ispljunula ženska osoba. Prije nalikuje kao nešto što bi mogli izreći prijatelji među sobom, na šanku, uz pivu, u poluvremenu Lige prvaka, ono, da se utješe jer im loše ide na kladionici pa da ne bude da im je tako i u krevetu.


Da, veličina je bitna i nemojte si lagati da nije

Zapravo, ima u seksu raznih mjernih jedinica koje su bitne. Ne znam kako drugi, ali meni seks nikad nije predstavljao sport i razonodu jer toga imam, možda i previše, pa nisam to isto tražila i među plahtama. Seks je, za mene, razmjena energije između dvije osobe i dva tijela. Kad kažem osobe, mislim na duše i emocije. Ne treba tu nužno biti ljubavi, ali treba biti poštovanja, bez toga ništa. Uzalud čvrsta i lijepa tijela, veličine i širine, ako ne poštujete jedan drugog.

Poštuje li me, znam da neću imati problema s mjernim jedinicama. Znam da neće trajati prekratko, da neće biti prebrzo ili presporo, da ćemo ritam pronaći zajedno, a ne da će udariti jednako kao i sa svakom do sad. Nitko od nas u tom trenutku ne bi trebao biti stroj nego osoba koja svjesno koristi alate koje ima.

Jednom su me pitali, nakon nekih fotografija koje sam snimila, je li mi potreban velik alat da bih bila sretna i zadovoljena. Nisam htjela u daljnju diskusiju pa sam odvratila da malog nije lijepo niti vidjeti. Ostavila sam ga s ustima punim pitanja na koje, barem od mene, nije nikad više dobio odgovore.

Nisam mislila na centimetre, mislila sam na ono što stoji iza tog alata. Ako je malen u duši i glavi džaba mu 20 dkg mesa s kojima ne zna što bi. Tako sam i jednom rekla, nakon seksa: “Imaš k***c od zlata, ali ga ne znaš koristiti.” Srećom pa u tom konkretnom slučaju u glavi nije bio propuh i nije se naljutio nego je prihvatio kritiku i počeo ga koristiti kako treba. Počeo je slušati, pratiti pokrete, koristiti ono što mu je majka priroda dala na najbolji mogući način, bez sustezanja i bez automatizma.

Oduvijek sam mišljenja da sve na svijetu, pa tako i seks, ako se radi po defaultu odnosno automatski, onda bolje da se ne radi uopće.


A gdje je tu širina iz naslova?

Da, širina je puno bitnija od veličine. Ali ne samo širina alata, nego širina zagrljaja, širina vremena, širina osmijeha koji imamo na licu za vrijeme i nakon seksa. Širina kojom se prostiremo po krevetu ili gdje se već seksamo. Tu širinu mi daj i bit ću najsretnija na svijetu. Daj mi da svoju energiju pustim zajedno s tvojom i da nema nikakvih granica. Nakon što smo po cijele dane sputani na ovaj ili onaj način, odjeveni u nekakve odore koje su ljudi izmislili, zatvoreni u neke urede ili poslove, neka smo barem na tih nekoliko minuta ili sati, slobodni.

Tu je čar i njegova veličina. Pravi muškarac učinit će sve što može da te barem tada oslobodi svih briga i nepotrebnih misli, natjerat će te da raširiš krila što šire možeš kako bi na kraju zajedno imali onaj gotovo pa pobjedonosni sjaj na licu. Ako toga nema, žali Bože i truda i vremena.

Može imati sve centimetre i dekagrame na svijetu, ako nema širine u glavi i ograničen je čak i kad je sam s tobom, zaboravi da ćeš se dobro provesti, pripremi se na izgovore kasnije i na onaj grozan osjećaj uzaludno potrošenog vremena. Svršila si, a osjećaš se prazno. Kakav užas. Samo jedna automatski stavljena kvačica na popisu dnevnih obaveza.

Ako pronađeš onog tko ti u krevetu raširi krila toliko jako da imaš osjećaj da ćeš eksplodirati, a kasnije si ispunjen, ne puštaj. To je to što ti treba kako bi normalno funkcionirao u životu koji te steže sa svih strana, neka onda barem u seksu osjetiš sve moguće širine.

Do idućeg puta,

Zagrljaj


Anu možete pratiti i na Facebooku i Instagramu.

Linker
28. lipanj 2024 11:16