- 4 jaja
- 3 veće mrkve
- 1 veći krumpir
- 350 g kiselih krastavaca
- 400 g graška
- 350 g domaće majoneze
- 1 žličica senfa
- 1/2 soka limuna
- sol
- papar
Priprema:
- U lonac stavite kuhati jaja, mrkve i krumpir u kori.
- Kada su kuhani, ocjedite ih i stavite po strani da se ohlade.
- Krumpiru maknite koru, pa ga iskidajte na sitne kockice. To napravite i s jajima i mrkvom.
- Kisele krastavce također iskidajte na sitne kockice.
- Dodajte ocijeđeni grašak, majonezu, senf, limunov sok i začine.
- Sve dobro promiješajte i prebacite u zdjelu za posluživanje.
Majonezu spremite u hladnjak i potrošite unutar nekoliko dana.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....