Godišnji odmor idealno je vrijeme za otpuštanje svih kočnica i prepuštanje putenim užicima.
 Foto: Istock
Strastvene igrice

Vrući ljetni seks, to se ne propušta...

Vođenje ljubavi ljeti može biti sklisko i znojno, što se nekim parovima naročito sviđa. No, ima i onih kojima po vrućini uopće nije do seksa ili im se ta ideja sviđa samo u klimatiziranim prostorima. Slijede zanimljivi prijedlozi za ljetni seks za jedne i druge.

Nemojte se groziti znojenja ljeti ili se bojati da će to odbiti vašeg partnera. Naime, kad se znojite, žlijezde znojnice u vašoj koži luče feromone koji privlače suprotni spol na nesvjesnoj razini te pobuđuju spolnu želju. Misionarski položaj jedan je od najčešćih i najomiljenijih položaja za vođenje ljubavi.

Ljeti je idealan za parove koji vole ljepljiv i znojan seks. Donosimo vam još nekoliko vrućih prijedloga da predstojeće noći, ali i dane učinite strastvenijima:


1. Sjednite mu u krilo

Žena raširenih nogu sjedi partneru u krilu - to je jedan od omiljenijih tantričkih položaja. U ovom vrlo ugodnom i zapaljivom položaju ljeti će uživati samo oni koji vole osjetiti znojno tijelo uz sebe.


2. S leđa

Ovaj je položaj dobar izbor za parove koji ne vole znojne čari ljeta jer se neće puno dodirivati. Nemojte brinuti da će manjak intimnosti i maženja tijekom odnosa djelovati na vas kao hladan tuš. I muškarci i žene podjednako vole ovaj položaj jer omogućuje dublju penetraciju te lakše dosezanje ženske G-točke.


3. Preuzmite inicijativu

Položaj u kojem žena sjedi na partneru odličan je za parove koji ne vole jako ljepljiv seks. Ovaj praktičan položaj možete isprobati na raznim mjestima u stanu, od kreveta i stolca do kade ili čak balkona.


4. Osvježite se pod tušem

Ljeto je idealna prilika da s partnerom uživate u seksu pod tušem, u stojećem položaju. Položaj je dobar i za one koji ne vole znojenje jer mogu pustiti malo hladniju vodu koja će ih ugodno osvježavati tijekom vođenja ljubavi.

Foto: iStock
Tko ne voli znoj može se s partnerom opustiti pod tušem.


5. Lukavo zavođenje

Želite li razbuditi partnerov libido, priuštite mu prizor iz njegovih maštarija. Odjenite tanki bijeli T-shirt ili topić i 'slučajno' se smočite tako da vam se vlažna tkanina zavodljivo pripije uz tijelo i da se kroz nju naziru intimni detalji. Mokra majica je dobro seksi pomagalo - osim što će vas ugodno osvježiti, sigurno će uzbuditi vašeg partnera. Možete se i po kući malo prošetati u badiću i dopustiti da vam tu i tamo opet padne naramenica gornjeg dijela. Ukratko, djelomična skrivenost muškarcima je često puno erotičnija od potpune nagosti.


6. Spavajte goli

Vruće je i vaše tijelo je vruće. Nemojte ga mučiti suvišnom odjećom. Osim toga, osjećaj dodira kože o kožu vrlo je uzbuđujući i lako može dovesti do seksa čak i ako ga niste planirali.


7. Uživajte u lubenici

Lubenica sadrži arginin, koji pospješuje cirkulaciju u ključnoj partnerovoj zoni, onoj ispod pojasa, a to će i kod vas povećati užitak. Sladite se lubenicom, ali njome se možete i poigrati: uzmite kockicu hladne lubenice i lagano prelazite po partnerovoj koži, po prsima, vratu, unutrašnjoj strani ruku... Zatim jezikom poližite slatki trag.


8. Iskoristite trakice bikinija

Pitate se za što? Za seksi igricu u kojoj ćete upravo tim trakicama svom partneru svezati ruke ili noge i zatim ga 'napasti'. To je jedan od trikova koji jako uzbuđuju muškarce, a i vama će se svidjeti da malo zamijenite uloge. Uostalom, ljeto je vrijeme za opuštenost, igru i maštu.


9. Iskradite se na brzi seks

Ljeto je vrijeme festivala na otvorenom, zabava na plaži, roštiljanja s društvom. Iskoristite gužvu u kojoj nitko neće primijetiti ako se s partnerom iskradete na nekoliko minuta i zavučete u neki kutak (ostavu, kupaonicu, garažu...) da doživite onaj slatki okus brzog seksa.


10. Doručak bez odjeće

Ljeto je pravo vrijeme da si priuštite opušteni doručak u krevetu s partnerom, i to bez odjeće. Možete hraniti jedno drugo, maziti se, ponešto gricnuti, a dalje će se stvari razvijati same od sebe.


11. Seks na putu do mora

Ovo je vrlo lako izvesti, a nevjerojatno je poticajno i uzbudljivo. Kad pođete s partnerom na more automobilom, pretvorite taj put u pravu ljubavnu avanturu. Partnera tijekom vožnje lagano dodirujte prvo u gornjem dijelu tijela, a zatim se polako spuštajte. Kad oboje budete dovoljno uzbuđeni, zaustavite se, parkirajte auto u nekoj šumici ili grmlju te obavite 'to' na haubi.

Foto: iStock
I vožnja automobilom može biti iznimno poticajna za seks.


12. Pretvorite maštu u stvarnost

Kada ćete to učiniti ako ne ljeti? Ovo je pravo vrijeme da rezervirate sobicu u nekom motelu i dogovorite 'spoj' s partnerom. Pretvarajte se kao da ste dvoje potpunih stranaca koji su se sreli na ljetovanju i ne žele ništa više od kratke i vruće ljetne avanture. To će biti potpuni odmak od vaše rutine koji će djelovati vrlo uzbudljivo na oboje. Možete u svojoj igri otići tako daleko da partneru, dok sjedite za šankom u kafiću, u ruke gurnete ključ svoje sobe i zatim odete da biste ga tamo dočekali razodjeveni.


13. Zašto ne i s neznancem?

Seks s potpunim strancem često je vrlo uzbudljiv događaj. To bi svatko trebao iskusiti barem jednom u životu, a osim uzbuđenja koje tom doživljaju daje činjenica da se uopće ne poznajete, tu je i komponenta opuštenosti jer možete biti kakvi god želite - nema obaveza, nema kritika, nema prigovora niti bilo kakvih očekivanja. Samo kratki i slatki užitak koji već sutra možete zaboraviti (a i ne morate). Bitno je samo zaštititi se od spolnih bolesti i neželjene trudnoće.


14. U vodi

Voda je idealno mjesto za vođenje ljubavi, zato iskoristite ljeto da uživate u tom posebnom užitku. Nogama obavijte partnera oko struka, a rukama ga zagrlite oko vrata i prepustite se ljuljanju valova (ako ste u moru). Savjet: bilo bi dobro da pri ruci imate lubrikant jer voda može neutralizirati prirodnu vlažnost vagine, što seks može učiniti peckavim i neugodnim.


15. U šumarku

Šuštanje lišća i grančica pod vama bit će dodatni začin užitku, a uzbudljivo može djelovati već i mogućnost da bi netko mogao naići i zateći vas u tom činu. To seksu daje onaj neodoljivo privlačan okus zabranjenog voća.


16. Na brodu

Ljuljanje broda, kapljice slane vode na tijelu, povjetarac u kosi... sve je to vrlo poticajno za drugačiji seks. I to onaj pravog ljetnog štiha koji ćete pamtiti cijelu godinu.

Linker
16. lipanj 2024 00:03