SHUTTERSTOCK
TOPLINA JE MILINA

Ljeto je idealno vrijeme za posebnu vrstu seksa! Nije valjda da ćete ga i ove godine propustiti

Donosimo vam nekoliko vrućih prijedloga da predstojeće noći, ali i dane učinite strastvenijima

Kada je toplo i sunčano osjećamo se sretni i zadovoljni, a to blagostanje istovremeno osjećaju i naši intimni dijelovi tijela. Sunčevo svjetlo dokazano utječe na razinu serotonina u našim tijelima, a to je ključni neurotransmiter koji se povezuje s osjećajem zadovoljstva. Dobrobit sunčanih zraka nije samo u privlačnom preplanulom tenu, već i u tome da radi njih osjećamo veću požudu prema svojim partnerima.

image
SHUTTERSTOCK

Dakako, u svemu tome ipak pomaže i činjenica da bikini ili vruće kupaće hlačice definitivno djeluju stimulativnije u odnosu na to kada se ogrnemo pernatim jaknama i u zimskim cipelama ili čizmama šljapkamo po bljuzgi.

Donosimo vam nekoliko vrućih prijedloga da predstojeće noći, ali i dane učinite strastvenijima.


Osvježite se pod tušem

Ljeto je idealna prilika da s partnerom uživate u seksu pod tušem, u stojećem položaju. Položaj je dobar i za one koji ne vole znojenje jer mogu pustiti malo hladniju vodu koja će ih ugodno osvježavati tijekom vođenja ljubavi.

image
SHUTTERSTOCK

U šumarku

Šuštanje lišća i grančica pod vama bit će dodatni začin užitku, a uzbudljivo može djelovati već i mogućnost da bi netko mogao naići i zateći vas u tom činu. To seksu daje onaj neodoljivo privlačan okus zabranjenog voća.


Na brodu

Ljuljanje broda, kapljice slane vode na tijelu, povjetarac u kosi... sve je to vrlo poticajno za drugačiji seks. I to onaj pravog ljetnog štiha koji ćete pamtiti cijelu godinu.


U šatoru

Jedan od načina da doživite uzbuđenje na otvorenom, a da budete sigurni da vas nitko neće vidjeti jest da se uvučete u mali šator za jednu ili dvije osobe. Dodatno uzbuđenje stvara činjenica da je u njemu prostor vrlo ograničen, pa ćete biti prisiljeni isprobati položaje koje možda inače ne biste, a mogli bi biti pravo otkriće.


Sjednite mu u krilo

Žena raširenih nogu sjedi partneru u krilu - to je jedan od omiljenijih tantričkih položaja. U ovom vrlo ugodnom i zapaljivom položaju ljeti će uživati samo oni koji vole osjetiti znojno tijelo uz sebe.

image
SHUTTERSTOCK

S leđa

Ovaj je položaj dobar izbor za parove koji ne vole znojne čari ljeta jer se neće puno dodirivati. Nemojte brinuti da će manjak intimnosti i maženja tijekom odnosa djelovati na vas kao hladan tuš. I muškarci i žene podjednako vole ovaj položaj jer omogućuje dublju penetraciju te lakše dosezanje ženske G-točke.


Uživajte u lubenici

Lubenica sadrži arginin, koji pospješuje cirkulaciju u ključnoj partnerovoj zoni, onoj ispod pojasa, a to će i kod vas povećati užitak. Sladite se lubenicom, ali njome se možete i poigrati: uzmite kockicu hladne lubenice i lagano prelazite po partnerovoj koži, po prsima, vratu, unutrašnjoj strani ruku... Zatim jezikom poližite slatki trag.

image
SHUTTERSTOCK

Doručak bez odjeće

Ljeto je pravo vrijeme da si priuštite opušteni doručak u krevetu s partnerom, i to bez odjeće. Možete hraniti jedno drugo, maziti se, ponešto gricnuti, a dalje će se stvari razvijati same od sebe.

Linker
04. rujan 2024 20:11