Bridgerton

 FOTOGRAFIJE: NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA
tko bi rekao

Nikada nećete pogoditi koji se bizaran rekvizit koristi u seriji Bridgerton kako bi scene seksa izgledale realističnije

Ako dvije osobe glume scenu seksa, pravilo je da moraju imati tri prepreke koje ih razdvajaju

I druga sezona ultra popularne serije Bridgerton netom što je krenula na Netflixu popela se na sam vrh gledanosti u Hrvatskoj i u svijetu. Serija koja je u prvoj sezoni potukla sve rekorde gledanosti i koju je pogledalo više od 82 milijuna kućanstava diljem svijeta, proglašena je najvrućom serijom na Netflixu zbog eksplicitnih scena i fatalne privlačnosti između Daphne Bridgerton i vojvode od Hastingsa. Utjelovio ga je Regé-Jean Page, koji je preko noći postao planetarno popularna čežnja mnogih djevojaka.

U drugoj sezoni ga nema, no iako manje, i dalje pažnju drže eksplicitne scene, intrige i romantika. Druga sezona prati ljubavnu priču između najstarijeg brata Bridgertona - Anthonyja (Jonathan Bailey) i Kate Sharme (Simone Ashley). Tijekom intervjuiranja o novoj seriji Johnatan Bailey je za Radio Times govorio je o toksičnoj muškosti svog lika, smijehu na setu i ključnom rekvizitu koji glumci koriste kako bi što realističnije dočarali scene seksa. Glumcima se nastoji što više olakšati, pa specijalizirana koordinatorica Elizabeth Talbot , koja režira vruće intimne scene pribjegava raznim metodama da to postigne. Pa je tako Bailey otkrio jedna od najbolje čuvanih tajni emisije da u vrućim scenama pomaže tajni rekvizit - polunapuhana lopta za netball, igru sličnu košarci popularnu u mnogim zemljama Commonwealtha.

image
FOTOGRAFIJE: SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIM SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIM


Razni trikovi

- Postoje novi trikovi poput malih jastuka i nevjerojatno je što možete učiniti s polunapuhanom loptom za netball. Ako dvije osobe glume scenu seksa, pravilo je da moraju imati tri prepreke koje ih razdvajaju. A polunapuhana netball lopta može omogućiti kretanje bez fizičkog povezivanja. To je poprilično blesavo i imamo neke urnebesne trenutke, što te scene čini manje neugodnim - rekao je Bailey. Također se dotaknuo glavnih zapleta ove sezone - nagovještavajući da je njegova uloga poprilično toksična.

- Zanimljivo je stati iza likova Heathcliffa i Darcyja i istražiti zašto su romantične muške figure tako oštre i toksične prema ženama - rekao je.

Otkako je serija prvi put izašla na Netflixu 2020., dobila je pohvale za uključivanje raznolike glumačke ekipe. A još je ranije najavljeno da će Bridgerton imati i treću i četvrtu sezonu.

ČITAJTE I: Simon i Daphne zaludili su svijet, ali ove njihove pogreške u krevetu fanovi im ipak ne mogu oprostiti

Linker
08. srpanj 2024 17:31