TOMISLAV KRISTO CROPIX
Subota u Zagrebu

Medicina dolazi u grad: Obavite besplatne preglede štitnjače, srca, karotida i potražite savjete

Ovaj medicinski događaj održat će se u subotu, 8. lipnja od 10 do 15 sati na Zrinjevcu u Zagrebu

Nakon što su proteklih godina zdravstvenu komunikaciju doveli u fokus javnosti, dr. Natko Beck i Tajana Beck i ove godine, u subotu, 8. lipnja 2024 okupljaju brojne renomirane stručnjake iz područja medicine, znanosti i komunikacija na novom izdanju Back Together summita.

Subota na Zrinjevcu

Ovaj jedinstveni medicinski događaj održat će se u subotu, 8. lipnja od 10 do 15 sati na Zrinjevcu u Zagrebu te putem streama na YouTube kanalu Back Together summita od 15 sati pa sve do ponoći.

- Genijalno je iz godine u godinu surađivati s najvećim umovima Lijepe naše i donositi najvažnije zdravstvene informacije na lak i jednostavan način. Sretni smo što barem jedan dan u godini donosimo zdravlje dostupno svima, bez selekcije po platežnoj moći - izjavila je Tajana Beck, direktorica summita.

Zdravstvo razumljivo svima

Zainteresiranost građana i razumijevanje vlastitog zdravlja raste iz godine u godinu što dokazuje da je ovaj format summita, pun pogodak.

- Svake godine okupimo više od 40 stručnjaka uz 20 tema koje sluša preko 20 tisuća građana. Te su nam brojke dokazale da su građanima zdravstvene teme izrazito bitne. S istim žarom kreiramo i četvrto izdanje Back Togethera na kojem će ponovno priznati pojedinci iz svijeta medicine i znanosti približiti javnosti najaktualnije zdravstvene teme -poručio je dr. Natko Beck, specijalist radiologije, prvi hrvatski doktor-influencer i Komunikator 2020. godine prema izboru Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).

Besplatni preventivni pregledi i savjeti struke

Uz podršku Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom te Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar građani će moći obaviti mnoštvo preventivnih pregleda i tako unaprijediti zdravlje i prevenirati bolest na vrijeme. Osim zanimljivih panela, gdje ćete i ove godine imati prilike iz prve ruke saznati mnoštvo informacija vezanih uz najnovije tehnike liječenja u korak s trendovima, summit nudi i mogućnost besplatnog pregleda srca, UZV štitnjače i karotida, mobilne mamografije, oftalmološkog pregleda, psiholoških i kinezioloških savjetovanja, školu nepušenja i mnoštvo drugih zdravstvenih sadržaja.

S ciljem osvještavanja javnosti o važnim zdravstvenim temama na jednom mjestu okupit će se renomirani stručnjaci iz područja medicine, znanosti i komunikacija te sudjelovati u zanimljivim panel raspravama poput Bitter Sweet Symphony - Balans o kojem svi pričaju, bitka za blagostanje, na kojemu će se govoriti o utrci s vremenom, borbi protiv anksioznosti i boljem balansiranju važnih životnih situacija, zatim Make it Happen - kad nemoguće postane moguće, gdje će biti govora o lijeku za koji su istraživanja pokazala da nevjerojatno dobro jača srce ili One step closer - personalizirana medicina, s fokusom na holistički pristup zdravlju, tj. sagledavanju zdravlja kroz sve aspekte.

Panel rasprave i ove godine je moguće pratiti besplatno putem YouTube kanala Back Together Summit-a ili na backtogether.hr, a svi koji se žele besplatno pregledati dobrodošli su na Zrinjevac u subotu 08.06.2024.

- Napominjem da je za mobilnu mamografiju potrebna prethodna prijava, što možete obaviti brzo na našemu webu - poručila je Tajana Beck.

Odvojite vrijeme za sebe i svoje zdravlje, naučite nešto novo i isplanirajte dolazak već danas, a za više informacija i detalje zapratite stranicu backtogether.hr te Instagram, Facebook, YouTube, Tik Tok i Linkedin profil summita.

Linker
17. lipanj 2024 01:57