Viktoria prirodna kozmetika

VIKTORIA-prirodna kozmetika s magarećim mlijekom

OPG Brankica Borović, malo poljoprivredno gospodarstvo, stoji iza brenda Viktoria prirodna kozmetika.

Nalazimo se u Radučiću, selo u općini Ervenik u zaleđu Knina. Na svojim poljima se bavimo ekološkim uzgojem i preradom smilja, posjedujemo nasade badema te farmu magarica.

image
Viktoria prirodna kozmetika
image
Viktoria prirodna kozmetika

Samostalno uzgajamo i proizvodimo visoko kvalitetne sirovine za proizvodnju prirodne kozmetike koja je pažljivo formulirana kako bi odgovarala i blagotvorno djelovala na sve tipove kože. Naš jedinstveni OPG se obvezao i na jedinstvenu proizvodnju, tako što smo stvorili svoj zatvoreni krug od tla, uzgoja vlastite sirovine, njezine prerade do gotovog proizvoda. Ovim načinom rada, koji nije jednostavan, osigurali smo visoku kvalitetu proizvoda svojih kozmetičkih linija.

image
Viktoria prirodna kozmetika

Pripadnici smo novog pokreta u proizvodnji prirodnih proizvoda za njegu kože „farm to face“ koji osim što garantira blagotvoran utjecaj kozmetike na kožu, jednako tako utječe i na naš okoliš. Upravo ovaj pristup je taj magični sastojak Viktoria kozmetike. Proces njezinog nastajanja unutar zatvorenog, kontroliranog lanca, s obzirom na to da se sve događa u našem malom, ali odlično opremljenom laboratoriju. Ovakav način proizvodnje omogućuje praćenje svih faza razvoja jednog proizvoda, pa je upravo sljedivost važan pokazatelj kvalitete i sigurnosti proizvoda, kako za zdravlje tako i za okoliš.

image
Viktoria prirodna kozmetika

Brend Viktoria, nosi ime naše četverogodišnje kćerke, a do sada se pod ovim brendom nalaze dvije kozmetičke linije. Prva je linija od ekološki uzgojenog smilja, a druga je linija kozmetičkih proizvoda s magarećim mlijekom.

image

GG GG

Viktoria prirodna kozmetika
image

GG GG

Viktoria prirodna kozmetika

Linija s magarećim mlijekom namijenjena je svim tipovima kože i sadrži kremu i masku za lice, kao i losion i gel za tuširanje. Linija od smilja namijenjena je zrelijoj, umornijoj i suhoj koži, a sadrži serum, kremu i tonik za lice, kremu za ruke i meleme.

image
Viktoria prirodna kozmetika

Sve proizvode možeš naći na našem webshopu, a liniju s magarećim miljekom još u 120 trgovina Hrvatske.

Neka Viktoria bude i tvoj izbor kad želiš najbolje iz prirode.

Linker
29. lipanj 2024 03:19