Poliklinika za neurologiju Hospitalija 

 Ivan Hečimović
Neurologija

Poliklinika Hospitalija: ekskluzivne neurološke usluge u suvremenoj ustanovi u Bundek Centru

Poliklinika za neurologiju Hospitalija otvorena je početkom 2024., a već u prvih šest mjeseci postojanja pacijenti su prepoznali kvalitetu usluge i razinu znanja iznimnog medicinskog tima predvođenog izv.prof.dr.sc. Ivanom Zadro, neurologinjom i subspecijalisticom neuroimunologije.

image

izv.prof.dr.sc. Ivana Zadro, neurologinja i subspecijalistica neuroimunologije

Ivan Hečimović

Moderna i opremljena vrhunskom dijagnostičkom opremom, ova zdravstvena ustanova smještena u Centru Bundek već je primila i pomogla u liječenju nekoliko stotina pacijenata s neurološkim problemima.

„U prvih pola godine našeg rada potvrdila se potreba za jednom ovakvom ustanovom koja objedinjuje usluge iz šireg područja neurologije na jednom mjestu. Interes pacijenata je iznad naših očekivanja, a većina njih dolazi na preporuku „od usta do usta“ na što smo posebno ponosni jer sasvim sigurno da nema bolje preporuke od one koja dolazi iz dobrog iskustva. Dolazi nam i određeni broj pacijenata iz inozemstva što je, vjerujemo, potvrda da se dobar glas zaista daleko čuje. Zahvalila bih svima koji su nam iskazali povjerenje da im pomognemo u poboljšanju njihovog zdravstvenog stanja“, poručila je doktorica Zadro.

image

Poliklinika za neurologiju Hospitalija

Ivan Hečimović

Poliklinika Hospitalija kroz četiri ordinacije na površini od 150 m2 nudi usluge specijalističko-konzilijarne zdravstvene zaštite, dijagnostike i medicinske rehabilitacije iz područja neurologije te prati pacijente kroz sve faze terapije, od savjetovanja i dijagnoze do liječenja i rehabilitacije.

Posebnost Hospitalije, među ostalim, je i u usluzi kognitivne rehabilitacije demencije gdje se na specifičan interdiscilipinaran način pristupa liječenju bolesti koja zahvaća sve više starije populacije. Još jedna ekskluzivna usluga Hospitalije je i ta da jedina u Zagrebu nudi uslugu kućnih posjeta specijaliste neurologa.

image

Poliklinika za neurologiju Hospitalija

Ivan Hečimović
image

Poliklinika za neurologiju Hospitalija

Ivan Hečimović

„Pacijenti još uvijek otkrivaju sve novitete koje nudimo u našim uslugama. Kućne posjete su priličan raritet u privatnoj zdravstvenoj skrbi, ali je nešto što smo detektirali kao potrebno. Za sada su pacijenti jako ugodno iznenađeni tom opcijom, posebno mladi, poslovni ljudi koji na taj način mogu osigurati visoku razinu skrbi za svoje roditelje koji su u potrebi za pomoći, a da pri tom to ne utječe previše na njihovo svakodnevno funkcioniranje“, istaknula je dr. Zadro.

image

izv.prof.dr.sc. Ivana Zadro, neurologinja i subspecijalistica neuroimunologije

Ivan Hečimović

U nizu posebnosti Hospitalije je i uređaj Nesa X, jedini u Hrvatskoj, namijenjen neinvazivnoj neurostimulaciji/neuromodulaciji u cilju poboljšanja tegoba u kojima autonomni živčani sustav igra ključnu ulogu.

„Pacijenti kod nas imaju ekskluzivnu mogućnost koristiti uređaj Nesa X u svom liječenju i tako smanjiti kroničnu/neuropatsku bol, kronični umor, poboljšati kvalitetu spavanja, smanjiti stres i tjeskobu te povećati kvalitetu života smanjenjem simptoma smetnji mokrenja. Naši stručnjaci pružaju cijeli spektar neuroloških usluga, bave se dijagnosticiranjem i liječenjem migrene i ostalih glavobolja, epilepsije i ostalih poremećaja svijesti, multiple skleroze, moždanog udara, demencije uključujući i Alzheimerovu bolest, Parkinsonove bolesti, bolesti živaca i mišića, poremećaja spavanja i drugih neuroloških bolesti. Osim općeg neurološkog pregleda, CDFI karotida, EEG-a, EMNG-a i polisomnografije, kada govorimo o terapijama, pacijenti pokazuju velik interes za akupunkturom“, izdvaja dr. Zadro.

image

Poliklinika za neurologiju Hospitalija

Ivan Hečimović
image

Poliklinika za neurologiju Hospitalija

Ivan Hečimović

Doktorica Zadro ima neprocjenjivo 20-godišnje iskustvo iz najvećeg nacionalnog bolničkog centra kojeg je prenijela u rad poliklinike Hospitalija koja pruža najkvalitetniji stručni, ali i individualan humani pristup svakom pojedincu.

„Naša je glavna želja razviti osjećaj sigurnosti i povjerenja kod naših bolesnika, pružiti im sve potrebne informacije i pažljivo ih voditi kroz cjelokupni zdravstveni proces u borbi s neurološkim bolestima. Želja nam je neurološkim bolesnicima i njihovim obiteljima pružiti sveobuhvatnu zdravstvenu i psihološku pomoć, te im olakšati put prema boljem i kvalitetnijem životu. Uz stručni tim i primjenu najsuvremenijih tehnologija i dijagnostičkih postupaka, cilj nam je umanjiti stres, neizvjesnost i duga bolnička čekanja, koje se često pojavljuju u procesu dijagnostike i liječenja neuroloških stanja“, zaključila je doktorica Ivana Zadro.

image

Poliklinika za neurologiju Hospitalija

Ivan Hečimović
Linker
27. lipanj 2024 15:49