Slušni centar Neuroth, Dubrava

 Promo

Neuroth slušni centar u zagrebačkoj Dubravi dodatno opremljen prema austrijskim standardima

Osobama s oštećenjem sluha od sada je u zagrebačkoj Dubravi dostupan preuređen i dodatno opremljen slušni centar tvrtke Neuroth slušna pomagala. Postojeći slušni centar je proširen i opremljen dodatnom zvučno izoliranom kabinom prema austrijskim standardima i uz poruku koja je prisutna u svim Neuroth slušnim centrima diljem Europe – Bolje čuti, bolje živjeti.

image

Slušni centar Neuroth, Dubrava

Promo

Dostupnost i približavanje osobama s oštećenjem sluha su prioriteti tvrtke prilikom odabira lokacije, a poslovnica u Dubravi se nalazi u neposrednoj blizini lokalne tržnice.

Dodatno opremanje i proširenje prostora dio je kampanje kojom austrijska tvrtka Neuroth slušna pomagala poziva osobe s oštećenjem sluha da još jednom otkriju moć sluha.

image

Slušni centar Neuroth, Dubrava

Promo

„Neuroth je obiteljska tvrtka sa 117 godina iskustva koja je posvećena usavršavanju usluge slušne akustike kako bi osobe s oštećenjem sluha mogle i dalje uživati u svim sitnicama koje čine život posebnim. A život je satkan od sitnica poput smijeha, razgovora, šaputanja, zvukova prirode, glazbe, ali i obaveza u koje spadaju i poslovne i privatne aktivnosti. Uživati u životu sa svim njegovim melodijama, zvukovima i tonovima, znači vratiti moć nad vlastitim životom. Svi koji imaju oštećenje sluha ili sumnjanju u probleme sa sluhom Neuroth poziva da posjete jednu od naših 12 poslovnica u Hrvatskoj i još jednom se uvjere u moć sluha. Tvrtka Neuroth već se godinama zalaže za nošenje dva slušna pomagala kod obostranog oštećenja sluha jer time osobe s oštećenjem sluha imaju bolju lokalizaciju zvuka, bolje slušanje u otežanim situacijama i bolju razabirljivost govora. Neuroth je također inspirativan primjer kako tehnologija može poboljšati kvalitetu života i omogućiti ljudima da uživaju u svim zvukovima oko sebe“, izjavio je Željko Tomić, operativni direktor Neurotha za Hrvatsku.

image

Slušni centar Neuroth, Dubrava

Promo

Kampanja pod nazivom „Moć sluha“ je kampanja tvrtke Neuroth čije su poruke prisutne u svim slušnim centrima.

„Cilj inicijative je uklanjanje predrasuda koje postoje oko slušnih pomagala, dostupnost nove i bolje tehnologije, te “povratak u život” osoba s oštećenjem sluha. Suprotno ustaljenom mišljenju, slušna pomagala nisu samo za starije osobe. U Hrvatskoj čak 10-tak posto populacije ima oštećenje sluha, a ono se može dogoditi i zbog drugih stanja i bolesti, a nerijetko je riječ o oštećenju sluha nastalom u specifičnim zanimanjima koja uključuju rad u bučnom okruženju. Alarmantna je činjenica da u Hrvatskoj prođe i do 8 godina od prvih simptoma do testiranja sluha. Naš zadatak je da smanjimo to čekanje i reagiramo na vrijeme“, izjavio je Dalibor Lončarić, direktor prodaje i marketinga tvrtke Neuroth.

image

Slušni centar Neuroth, Dubrava

Promo

Austrijska tvrtka Neuroth prvi slušni centar u Hrvatskoj je otvorila prije 13 godina. Od tada do danas je u 12 slušnih centara u Hrvatskoj uloženo oko 1,9 milijuna eura. Do kraja godine u planu je i otvorenje Neuroth slušnog centra u Slavonskom Brodu.

Osim vrhunske usluge temeljene na austrijskoj tradiciji, u ponudi su i tehnološki najnapredniji slušni aparati. Suprotno mišljenju da su slušna pomagala glomazna i nepraktična, ona mogu biti toliko dobro prilagođena obliku uha da su na prvi pogled neprimjetna. Dostupni su kanalni i zaušni aparati, a odabir ovisi o razini oštećenja sluha, ali i o preferencijama korisnika. Kako bi korisnicima što više olakšao izbor odgovarajućeg slušnog aparata, Neuroth je omogućio i besplatno 14-dnevno testiranje slušnih pomagala te njihovu obročnu otplatu.

image

Slušni centar Neuroth, Dubrava

Promo

Preuređena poslovnica Neuroth slušnih pomagala u zagrebačkoj Dubravi poziva osobe s oštećenjem sluha da rezerviraju svoj termin za besplatno testiranje sluha koje uključuje i konzultacije o sljedećim koracima ukoliko se utvrdi problem sa sluhom. Preuređena poslovnica nalazi se na adresi Dankovečka 6, a testiranje je moguće uz prethodnu najavu na broj 0800 303 302.

Linker
08. rujan 2024 02:07