Sara Sampaio, Instagram
LJETNI MAKEUP

Foreo otkriva kako pripremiti kožu za neodoljivi ljetni look

Šminka u ljetnim mjesecima? Zašto ne! FOREO donosi prijedloge za postizanje zdravog, svježeg i neodoljivog looka u vrućim danima

Makeup trend kojem se uvijek vraćamo s prvim danima ljeta? Nomakeup look! Uz odvažne, žarke boje koje volimo isprobavati u vrućim danima i summer glow stvoren za nezaboravne ljetne večeri, prirodni makeup zasluženo drži vodeću poziciju ljetnih lookova.

Kako ga postići? Započnite kvalitetnom pripremom i njegom lica nakon koje će vaša koža jednostavno zablistati. FOREO, švedski beauty tech prvak poznat po donošenju profesionalnih tretmana u domove beauty entuzijasta diljem svijeta, zna savršenu formulu za postizanje zdravog, lijepog i sjajnog izgleda kože u ljetnim danima.

image
LUNA 3

Kako biste vašu kožu pripremili za bilo kakvu šminku i postigli svjež izgled, započnite s temeljitim, ali nježnim čišćenjem lica. LUNA 3 uređaj za čišćenje i masažu lica osigurat će vam luksuzni skincare tretman gdje god se nalazili, zbog čega zaslužuje posebno mjesto u vašoj kozmetičkoj torbici. Zahvaljujući moćnim T-Sonic pulsacijama koje prodiru duboko u kožu te ultrahigijenskom, vodootpornom silikonu, ovaj pametni beauty gadget je savršen izbor za uklanjanje nečistoća, bakterija i viška sebuma te pripremu kožu za drugi korak: dubinsku hidrataciju.

image
UFO 2

FOREO maske za lice - koje aktivira revolucionarni UFO 2, zaslužan za poboljšanu apsorpciju vrhunskih sastojaka maski – savršeno će pripremiti kožu za nanošenje šminke i osigurati joj kvalitetnu njegu, dubinsku hidrataciju i odličnu podlogu za prirodni makeup. Ove karakteristike moćnih maski i intenzivnog skincare tretmana oduševile su i Victoriu Beckham koja je odabrala upravo UFO i maske kako bi pripremila svoje modele za modne revije u Londonu i New Yorku.

Kako se odlučiti za jednu od 12 maski pomno kreiranih za različite tipove kože? Ako želite rekreirati zavodljivi cat eye, jedan od najvećih makeup trendova ovog ljeta, odaberite Shimmer Freak masku koja će osvježiti vaše okoloočno područje!

image
Shimmer Freak maska

Dermatološki testirana formula Shimmer Freak maske, inspirirana korejskom njegom kože, sadrži visoku koncentraciju aktivnih sastojaka koji obnavljaju nježnu kožu oko očiju i osiguravaju joj svjež i mladenački izgled. Antioksidanski i kofein pružit će joj nalet energije i ublažiti natečenost, ružina vodica će se pobrinuti za obnavljanje prirodne vlažnosti kože, a niacinamid pomoći u ujednačavanje tonusa, ublažavanju bora i postizanju zdravog sjaja.

Za završni touch koji će začiniti vaš look, isprobajte UFO Glow Addict masku s ekstraktom bisera i formulom koja sadrži moćne aktivne sastojke, zaslužne za neodoljiv izgled kože. Esktrakt bisera pomoći će u regeneraciji kože i pojačati njezin sjaj, dok će vitamin E sa svojim snažnim antioksidansnim djelovanjem, zaštiti i osnažiti pririodnu kožnu barijeru te osigurati optimalnu vlažnost kože – za blistav ljetni look, stvoren za uživanje u dugim večerima!

image
Shimmer Freak maska

UFO maske za lice i LUNA 3 uređaj dostupni su na www.foreo.com i kod odabranih partnera.

image
FOREO

O FOREO-u

Švedski beauty tech brend FOREO nudi novi standard rješenja za ljepotu, od nagrađivanih uređaja za čišćenje lica linije LUNA, do izuma sveobuhvatnog UFO tretmana lica, pa sve do inovacije ISSA četkica za zube. Ovaj je pristup hrabar: FOREO ne samo da poboljšava postojeće dizajne, već ih demontira i oblikuje iznova, osiguravajući da najbolja rješenja ne budu rezervirana samo za nekolicinu bogatih. FOREO promiče samopouzdanje: kad se osjećate dobro iznutra, vaš izgled također sjaji – naša misija ostvarena!

Linker
08. srpanj 2024 22:55