Mladi kreativni direktor Karlo najavljuje brojne inovacije koji će Zagrebu uljepšati jutarnju rutinu doručka ili pak zasladiti dan.
Odlična gastro-turistička adresa

Voljeli biste pojesti zdravi doručak vani? Navratite u Kroštulu

Ova gastro dalmatinska bajka dokaz je kako mladi itekako njeguju ostavštinu svojih predaka te ujedno turistima prezentiraju hrvatsku autohtonu kuhinju.

Čarobni okus gastro delicija jedinstvene Kroštule oduševio je ovog vikenda brojne ljubitelje vrhunskih domaćih proizvoda. Jedinstveni koncept koji razvija mladi kreativni direktor Karlo Vulin raj je za nepce i jednostavno se topi u dodiru s našim osjetilima. Autohtoni okus dalmatinske kuhinje protkan blagim mediterasnkim okusom u slavljeničkom je vikendu mnoge razveselio i pozvao na novo druženje u Preradovićevoj ulici 1.

Kreativni direktor Karlo Vulin pobrinuo se da na jelovniku ima zaista za svakog ponešto.

Domaće, domaće i domaće

Daleko od industrije, svi proizvodi su ručno pripremljeni domaćim izvornim sastojcima. Domaći kruh bez aditiva, kroasani izrađeni isključivo s maslacem uz namaz od domaćih voćnih džemova te finih čokoladnih namaza.

Želite li doručkovati ili samo prigristi nešto uz piće, na ovom mjestu ne morate sumnjati da nećete pronaći "pravu stvar".

Omiljeni nam sendviči ispunjeni su samo najkvalitenijim sastojcima kao što su fina talijanska mortadela, najbolji drniški pršut ili domaća divljač.

U Kroštuli možete pronaći slastice spravljene baš onako kako su ih radile naše bake i none.

No, ukoliko ne jedete meso, za vegeterijance pripremaju recepte od tune ili avokada te neizostavni bezglutenski sendviči koji su u posljednje vrijeme postali pravi globalni gastro hit.

Ako vam je teško spraviti si doručak, a poželite ga i poželite najbolje za svoje zdavlje, sada znate gdje otići.

Mladi kreativni direktor Karlo Vulin najavljuje brojne inovacije koji će Zagrebu uljepšati jutarnju rutinu doručka ili pak zasladiti dan. Ova gastro dalmatinska bajka dokaz je kako mladi itekako njeguju ostavštinu svojih predaka te ujedno turistima prezentiraju hrvatsku autohtonu kuhinju.

I slatka i slana jela u ponudi prilagođena su onima koji jedu, ali o nima koji ne jedu meso, a u ponudi su i bezglutenska jela.

Kroštule, ali i brojne druge delicije isprobale su i osobe iz društvenog života, tko točno - pogledajte u nastavku...

Linker
21. studeni 2024 21:07