foto by: Franko Kelam, Saša Drobac
ne propustite

Na Mažurancu počinje omiljeni streetfood festival

Od 6. do 15. lipnja, predivan Mažuranićev trg bit će domaćin ovog jedinstvenog događaja koji obećava nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje

Zagreb ovog lipnja postaje epicentar zabave jer se Beats&Bites festival vraća u grad s bogatim programom koji će zadovoljiti sve ljubitelje dobre hrane, muzike i zabave. Od 6. do 15. lipnja, predivan Mažuranićev trg bit će domaćin ovog jedinstvenog događaja koji obećava nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Beats&Bites festival je, osim po svojim brojnim aktivnostima i muzičkom tematskom programu, poznat i po odličnoj ponudi streetfood specijaliteta, a ove godine donosi još bogatiji izbor delicija. Osam domaćih ugostitelja predstaviti će se s raznovrsnom i zanimljivom gastronomskom ponudom koja će uključivati najpoznatije svjetske streetfood zalogaje poput azijskih bunsa, američkih i smash burgera, meksičkih tacosa, argentinskih empanada i slično.


Razne aktivnosti

Smash bar, koji je vrlo popularan među mladom publikom jer je uspješno popularizirao koncept smash burgera i kod nas, u ponudi će imati nekoliko vrsta smash burgera, ali i odlične tortilje. Kužina će ovoga puta predstaviti svoje novitete poput beef empanada, beefsteak sendviča i beef tortilja, brojne ukusne finger food zalogaje, kao i neodoljivi brownie sa sladoledom. Shank nam ovoga puta donosi razne azijske delicije uključujući Bao bunse, Korean fried chicken, gyoze, tempura shrimpse i mochi desert, uz povratak prošlogodišnjeg hita - chicken katsu sando. Bit Burger će posjetitelje oduševiti raznim vrstama burgera, od klasičnih do ljutih te chicken burgera. Panini bar se ove godine premijerno predstavlja na Beats&Bitesu s originalnim talijanskim paninima poput Mortadela genovese, Napolitano picante, Caprese, Prosciutto i Quatro formaggio. Taboo Taqueria se također po prvi puta predstavlja s raznim vrstama tacosa, uključujući birria tacose, tinga de pollo i vege tacose. Dobro poznati cocktail barovi Tipsy i Monkey pripremat će originalne i zanimljive koktele.

Ono što Beats&Bites razlikuje i izdvaja od drugih jest da to nije isključivo streetfood festival, već i mjesto za razne sportske i zabavne aktivnosti. Organizatori su ove godine pripremili najbogatiji zabavni i sportski program do sada, a na programu će se naći sportski kviz i kviz općeg znanja, wine&paint radionica, beer pong turniri, street art izložba, turniri u beli i modni buvljak, a gosti će se svakodnevno moći okušati i u stolnom nogometu te stolnom tenisu. Sve aktivnosti osmišljene su tako da svatko pronađe nešto za sebe i uživa u danima ispunjenim smijehom i dobrim društvom.

Svake večeri, festival će posjetiteljima pružiti priliku za ples i dobru atmosferu uz tematski muzički program mladih domaćih DJ-eva pa ćemo tako moći uživati u latino, pop, trap, RnB i drugim ritmovima u ljetnim noćima pod otvorenim nebom.

Festival će preko tjedna raditi od 16:00 do 23:00, petkom i subotom do ponoći, a vikendom od podne. Za one koji žele predah od svih aktivnosti, tu je i chill zona na travi, savršena za opuštanje i uživanje u ljetnim danima. Festival je i pet-friendly pa će u suradnji s Pet centrom biti postavljena i Pet zona s malim fontanicama, ali i organizirana brojna darivanja te aktivnosti kako bi i

Ulazak na festival je besplatan za sve posjetitelje, a za detaljni program i sve novosti pratite njihove društvene mreže. Ostaje nam pozvati vas sve da posjetite Beats&Bites festival i da doživite jedinstveno iskustvo koje spaja najbolju hranu, muziku i zabavu u srcu Zagreba. Vidimo se!

Linker
10. lipanj 2024 14:20