Potvrđeno kliničkim rezultatima, Lipikar mlijeko značajno poboljšava hidrataciju i nakon 48 sati.
 Foto: iStock
Najbolja hidratacija

Suhoj koži konačno možete reći zbogom!

Pojedinci s problematičnom kožom se često susreću s pojavama oslabljene kože, kojoj nedostaje elastičnost i koja zateže. Rješenje je tu.

Suha koža je problem koji zahvaća ljude svih životnih dobi. Upravo je iz tog razloga La Roche-Posay kao stručnjak za osjetljivu kožu lansirao novo Lipikar mlijeko za tijelo, emolijens koji je pogodan za cijelu obitelj - od bebe pa sve do starijih. Kako brand pridodaje veliku važnost društveno odgovornom djelovanju, karite maslac, koji je jedan od glavnih sastojaka Lipikar inovacije, uzgojen je u zajednicama Burkine Faso.

Na taj su način osigurani bolji životni uvjeti tamošnjeg stanovništva i očuvan okoliš kroz redukciju korištenja papira pri izradi same ambalaže proizvoda.

Kako je osjetljiva i suha koža sve češći problem s kojim se susreću ljudi svih životnih dobi, La Roche-Posay je uvidio važnost i potrebu za univerzalnim proizvodom koji sa svojim sastojcima osigurava zaštitu i bolju kvalitetu kože za sve članove obitelji. Pojedinci s problematičnom kožom se često susreću s pojavama oslabljene kože, kojoj nedostaje elastičnost i koja zateže.

ESENCIJALNA NJEGA I ZAŠTITA KOŽE

Novi Lipikar proizvod oblikovan je u skladu s tezom 'manje je više' jer sadrži esencijalne, provjerene i neophodne sastojke kako bi se osigurala učinkovitost i sigurnost proizvoda za cijelu obitelj.

Svaki dan, esencijalni sastojci mlijeka za tijelo umiruju, obnavljaju i štite osjetljivu kožu, oslobađajući je od simptoma suhoće.

  • TERMALNA VODA LA ROCHE-POSAY, smiruje i djeluje protiv iritacija. Jedinstvena kombinacija minerala i elemenata u tragovima, poput selena, daju termalnoj vodi La Roche-Posay znanstveno dokazana umirujuća, omekšavajuća i antioksidacijska svojstva.
  • NICIANIMID je molekula kojoj je klinički dokazana učinkovitost u suzbijanju iritacija i pritom garantira odličnu toleranciju.
  • 'COLD CREAM' kombinacija obnavljajućih lipida koja djeluje kao zaštitni sloj koji obnavlja suhu i ispucanu kožu.
  • KARITE MASLAC je jedan od najučinkovitijih prirodnih emolijensa.

PROIZVOD ZA CIJELU OBITELJ

Lipikar pruža klinički dokazanu učinkovitost za cijelu obitelj - od djece pa sve do odraslih. Nova formula sastoji se od esencijalnih sastojaka za njegu i zaštitu kože cijele obitelji.

Značajna hidratacija

Potvrđeno kliničkim rezultatima, Lipikar mlijeko značajno poboljšava hidrataciju i nakon 48 sati i štitno djeluje na hidrolipidnu barijeru kože bebe, djece i odraslih.

Iako je iste građe kao i koža odraslih, koža bebe je tanja, ranjivija i osjetljivija na vanjske faktore te je bitno ustanoviti djelotvornost proizvoda pogotovo na njihovoj koži. Nakon 4 tjedna korištenja, 98% ispitanika smatra da je koža djeteta zaštićena od suhoće.

Linker
20. lipanj 2024 03:07