SHUTTERSTOCK
Mala promjena

Odmaknite se od klasične manikure i isprobajte neke upečatljivije motive - imamo sjajne prijedloge

Zimski, karirani, glamurozni, samo su neki od prijedloga za manikuru

Ako ste već stvorili božićnu atmosferu u svom domu, vrijeme da se i vaši nokti pridruže tome. Možete posegnuti za nijansom crvenog ili zelenog laka za nokte (ili drugim tradicionalnim božićnim bojama), ali mi vas potičemo vda isprobate dizajn koji je malo svečaniji i upečatljiviji. Imamo nekoliko prijedloga za vas.


Nokti kao darovi

Božić je vrijeme darivanja, a s obzirom na to da ćete sigurni dati i primiti razne darove, možda biste trebali taj dizajn isprobati na noktima. U čemu pronaći inspiraciju? Pogledajte ukrasni papir kojim ćete zamotati svoje poklone. Ako ste od onih koji vole jednostavno, možete dodati mašnu na jedan ili dva nokta. Ako ipak volite nešto zanimljivije, ispričajte božićnu priču kroz svoje nokte. Dodajte Djeda Božićnjaka, sobove, božićno drvce, anđele, što god vam pada na pamet.Karirani nokti

To je možda jedan od najklasičnijih zimskih uzoraka, no još uvijek postoje novi načini kako ga nositi. Mi ovoga puta predlažemo da taj uzorak stavite na nokte. Naravno možete se odlučiti za klasični karirani uzorak u crvenoj i zelenoj boji. No, ako vaša mašta ima zanimljivije ideje, samo naprijed, sigurni smo da će vam nokti izgledati odlično i u drugoj kombinaciji boja.Božićno drvce

Stvorite zimsku čaroliju na svojim noktima s minijaturnim božićnim drvcima. Božićno drvce biti apstraktno ako više volite jednostavnije detalje. No, ako želite upečatljivije detalje, slobodno svojim notkima dodajte i ukrase.
Šećerni štapić

Učinite da vaši prsti izgledaju kao šećerni štapići s crveno-bijelim dizajnom. Ovo je desert koji simbolizira Božić diljem svijeta, a sad ga može simbolizirati i na vašim noktima.
Božićni glamur

Naviknuli ste na neutralne nokte i niste sigurni da želite dodati božićne simbole? Ukrasite bijelu ili klasičnu manikuru s malo suptilnog zlata i srebra. Bit će to jednostavan božićni glamur.

Zimski nokti

Možda ne razmišljate toliko o Božiću nego o snijegu? Nadamo se da će biti bijeli Božić, ali ako želite biti sigurni da ćete doživjeti koju pahulju, stavite ju na nokte. To je klasična dekoracija koja će ići uz apsolutno svaku kombinaciju.

Linker
08. srpanj 2024 11:34